قیمت سکه و ارز
۱۳۹۲/۱۲/۲۱ - ۱۰:۳۰

واکنش کاخ سفید به رسوایی جدید سیا

آقای کارنی در عین حال گفته که باراک اوباما به جان برنان، رئیس سازمان سیا، اعتماد زیادی دارد.

واکنش کاخ سفید به رسوایی جدید سیا

به گزارش « سراج24» به نقل از ان بی سی نیوز (NBCNews)، جی کارنی، سخنگوی کاخ سفید به رسوایی اخیر سازمان سیا در جاسوسی از نمایندگان سنای این کشور واکنش نشان داد.

 

 

وی با اشاره به اظهارات "دایان واینستاین" سناتور دموکرات درباره جاسوسی از نمایندگان آمریکایی گفت: این اتهامات را جدی گرفته و مورد بررسی قرار خواهیم داد. آقای کارنی در عین حال گفته که باراک اوباما به جان برنان، رئیس سازمان سیا، اعتماد زیادی دارد.

 
 

جی کارنی: اوباما به جان برنان، اعتماد زیادی دارد

 

 

 

پیشتر روزنامه نیویورک تایمز (nytimes) به نقل از دایان واینستاین، سناتور دمکرات نوشته بود: سیا متهم است که از جریان تحقیقات داخلی دستیاران اعضای سنا درباره برنامه‌های آمریکا برای بازجویی از مظنونین اقدامات تروریستی در جریان "جنگ علیه تروریسم" ، جاسوسی کرده است.

 

 

آقای واینستاین که رئیس کمیته اطلاعات در مجلس سنای آمریکاست، گفته، هم اکنون تحقیقات در این رابطه یعنی دست داشتن سیا در جاسوسی از برنامه های سنا آغاز شده است و از این سازمان خواسته شده تا خود نیز در این باره گزارشی تهیه و به سنا ارسال کند. وی افزود: دادستان کل آمریکا هم اکنون مکلف به رسیدگی به این پرونده شده است.

 

 

 

 

جاسوسی های سیا به دیگر کشورها و رهبرانی چون "دیلما روسف"، رئیس‌جمهور برزیل و "آنگلا مرکل" صدراعظم آلمان، محدود نبوده و از سنای آمریکا هم قربانی گرفته است

 

 

 

از سوی دیگر، به نوشته روزنامه گاردین (guardian) مارک اودال، سناتور آمریکایی می گوید اوباما از جاسوسی سازمان سیا از کمیته اطلاعاتی کنگره، مطلع بوده است. مارک اودال که خود سناتور دموکرات کلرادو است و در قضیه پیگیری شکنجه های سازمان سیا بسیار فعال بوده است در نامه ای به اوباما گفت: جاسوسی سازمان سیا از کنگره، اصول دموکراتیک را زیر سوال برده است.

 


در این نامه آمده است: همانگونه که مطلع هستید سازمان سیا اخیرا اقدامی غیر منتظره علیه کمیته اطلاعاتی سنا انجام داده است و این اقدام برای قدرت نظارتی سنا و دمکراسی ما مشکلاتی به وجود آورده است.

اشتراک گذاری
نظرات کاربران
capcha
هفته نامه الکترونیکی
هفته‌نامه الکترونیکی سراج۲۴ - شماره ۳۱۷
آخرین مطالب
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••